Mod 4 QA

[mk_page_section bg_image=”https://vip.evermove.com/wp-content/uploads/2016/09/skbj_mod_bg_2.png” border_color=”#5e5e5e” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” min_height=”401″ full_width=”true” el_class=”cl1″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_header align=”center” hover_styles=”4″ menu_location=”second-menu” logo=”false” burger_icon=”false” search_icon=”false” woo_cart=”false”][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][mk_ornamental_title font_family=”none” font_size=”20″ ornament_style=”norman-single” ornament_color=”#606060″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″]Module 4

[/mk_ornamental_title][vc_wp_custommenu nav_menu=”7″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][mk_padding_divider size=”25″][vc_column_text]

Vragen en antwoorden met Stephanie

Hieronder vind je een antwoord op de vragen uit module 4. Klik op de vraag om meteen naar het antwoord te gaan. Vragen waarop je het antwoord al kent, mag je natuurlijk direct afvinken.[/vc_column_text][mk_content_box heading=”CHECKLIST”][vc_column_text]

Vink de acties af wanneer je ze hebt uitgevoerd. Je hebt 0% van dit onderdeel voltooid.

1Hoe eten als de wedstrijd om 12 of 13u begint? Klein ontbijt of kleine lunch, of...
2Wanneer zijn gels nodig voor kinderen en wanneer niet?
3Is het ontbijt, tussendoor, lunch anders op een trainingsdag dan op een schooldag met sport?
4Zelf recuperatiedrank maken: wat in de blender doen?
5Tienkamp: wat eten en drinken voor en tijdens de wedstrijden?
6De warme maaltijd best voor of na de training 's avonds?
7Wat zijn de gezondste granenrepen?
[/vc_column_text][/mk_content_box][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_padding_divider size=”31″][vc_column_text]

[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”31″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Bedankt voor het volgen van module 4. Vanaf week 5 kan je met de volgende module starten. 

[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section]
 • Steven schreef:

  1. De laatste hoofdmaaltijd moet 2 à 3 uur voor de inspanning gegeten worden. Maar soms beginnen wedstrijden om 12 of 13u. Moet men dan kleiner ontbijt nemen en een hoofdmaaltijd om bv. 10u of is het beter een stevig ontbijt te nemen en een paar uur voor de koers/wedstrijd juist een stevig tussendoortje?
  2. Tijdens de inspanning zou je een energiegel kunnen pakken voor de koolhydraten. Je zei dat dit voor veel kinderen niet nodig zou zijn. In welke gevallen zijn gels wel nodig en wanneer niet?
  3. Zijn een trainingsdag en een schooldag waarop er na school gesport wordt identiek wat betreft het ontbijt, 1e tussendoortje en lunch op school?
  4. Als men zelf een recuperatieshake wil maken in de blender, welke ingrediënten zijn daarin onmisbaar en wat zijn ongeveer de juiste verhoudingen tussen verschillende ingrediënten voor zo’n shake?

 • Inge Fivez schreef:

  Mijn zoon heeft soms op een weekend een 10-kamp. 5 onderdelen per dag verspreid over een 10-tal uren. Wat eet en drinkt hij best bij aanvang en tussen de verschillende onderdelen? Want soms heeft hij een onderdeel met kracht en dan weer met snelheid, …
  Zodat hij geen opgeblazen gevoel krijgt en ook niet moet overgeven na sommige onderdelen.
  Meestal heeft hij na een 400m wedstrijd braakneigingen. Kan ik hier voedingsgewijs iets tegen doen.

  We moeten ook meestal naar de training vertrekken om 18u en zijn pas terug thuis om 20u30. Eet hij dan best direct na school om 17u zijn warme maaltijd of kan dit beter nog gegeven worden om 20u30? Hij gaat slapen om ongeveer 22u.

 • Annick Mulier schreef:

  Graag sluit ik mij aan bij de vraag rond welke maaltijd of tussendoortjes het meest geschikt zijn op een meerkamp, en zeker wanneer die over twee dagen gespreid is. Zou het mogelijk zijn om een aantal concrete voorbeelden te geven van de gezondste granenrepen…er is zo’n groot aanbod!

 • Chantal Van Nueten schreef:

  Welke muslierepen en granenkoeken raad je aan?

 • Chantal Van Nueten schreef:

  Ik kan deze video niet bekijken.

 • >