Mod 1 Q&A met Stephanie

[mk_page_section bg_image=”https://vip.evermove.com/wp-content/uploads/2016/09/skbj_mod_bg_7.png” border_color=”#5e5e5e” bg_position=”left center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” min_height=”401″ full_width=”true” el_class=”cl1″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_header align=”center” hover_styles=”4″ menu_location=”second-menu” logo=”false” burger_icon=”false” search_icon=”false” woo_cart=”false”][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section attachment=”fixed” bg_stretch=”true” sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][mk_ornamental_title font_family=”none” font_size=”20″ ornament_style=”norman-single” ornament_color=”#606060″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″]Module 1[/mk_ornamental_title][vc_wp_custommenu nav_menu=”4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Q&A met Stephanie

[/vc_column_text][mk_content_box heading=”CHECKLIST”][vc_column_text]Vink de vragen af waarop je het antwoord weet of nadat je de video hebt bekeken. Je hebt 0% van dit onderdeel voltooid.

Je kan in onderstaande lijst op de vraag klikken, en dan laat de video meteen het antwoord op die vraag zien.Zo kan je sneller door de video gaan indien gewenst. De vragen die je niet hebt (of die je niet interesseren) kan je gewoon afvinken als compleet.

1Is sportvoeding wel nodig voor jongeren?
2Wat met meisjes en de menstruatie?
3Wat laat ik mij kinderen eten na een voetbaltraining?
4Is een boterham met choco eten voor een wedstrijd niet genoeg?
5Hoe jongeren laten inzien dat sportvoeding belangrijk is?
6Zijn multivitaminen nodig als supplement?
7Zijn sojaproducten waardige vervangers voor melk?
8Mijn dochter lust geen bananen, is er ander fruit dat ze mag eten?
[/vc_column_text][/mk_content_box][mk_content_box heading=”Een kind is geen minivolwassene – Vragen en antwoorden”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/mk_content_box][vc_column_text]

Dit is het einde van module 1. Vanaf week 2 kan je module 2 bekijken.

[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section]
 • An Vinckx schreef:

  Onze zoon verteert heel slecht lactose. Wij gebruiken bijgevolg steeds alpro soja melk, pudding, yoghurt. Is dit ook een goede bron van eiwitten?
  Recent vertelde iemand mij dat deze producten vrouwelijke hormonen zouden bevatten en bijgevolg het ook niet goed is om hier teveel van te eten. Wat kan ik hiervan geloven?

 • An Vinckx schreef:

  In de video vertel je dat het belangrijk is om extra aandacht te hebben voor vitamine D en calcium om de botten te versterken. Kan je hiervoor bepaalde voeding extra voorzien of via vitaminesupplementen van de apotheek?

  Onze zoon neemt van Etixx multivit junior, wij geven dit omdat hij zoveel sport (8 uur per week inclusief trainingen en match) omdat we denken dat hij uit de gewone voeding nog niet voldoende haalt om zo intensief te sporten. Op de verpakking van de vitamines staat “voor de groei van de beenderen en ondersteuning tijdens het groeien” is. Is dit een goede keuze?

 • An Heyneman schreef:

  kan ik later naar de workshop kijken?

  • Evermove schreef:

   Zeker! Je kan na de workshop (of je er nu bij was of niet) voor altijd de herhaling bekijken in dit programma. Je krijgt hier volgende week nog een mailtje over!

 • Steven schreef:

  Bij de vermelding van de voorbeelden waaruit je je eiwitten betrekt, valt het ons op dat er tal van voorbeelden gegeven worden zoals eieren,… maar nergens is sprake van vlees, toch een gekende eiwitbron. Heeft dit een specifieke reden?
  Ook wordt er gesproken over de kalk voor de botvorming, zijn melkproducten hier nog steeds een goede bron voor? Of zijn er gekende alternatieven voor opgroeiende kinderen?

 • Anne DEBRUYNE schreef:

  De banaan is vaak voorgesteld als de nummer één keuze van sporteven. Mijn dochter eet graag fruit maar houdt helemaal niet van bananen ;-( welke alternatief zou u aanraden?

 • >