Dashboard   |   Account   |   Log Uit

welkom

de sportvoedingsformule voor jongeren

Over De sportvoedingsformule voor jongeren

Het ultieme programma waarmee je expert wordt in sportvoeding en je kinderen kan helpen uit te groeien tot de beste versie van zichzelf.

Proficiat!

Door dit programma te volgen kan je jongeren helpen om zich op een correcte en verantwoorde manier te ontwikkelen en goed en comfortabel te sporten! En wat is er belangrijker dan dat?

Werkwijze

We hebben een duidelijk traject voor je uitgestippeld. Nieuwe inhoud wordt beschikbaar naarmate je vordert. Klik hieronder voor een overzicht van alle onderdelen waar je toegang toe hebt en wat je al dan niet hebt voltooid:

Vragen of hulp nodig?

Als je technische problemen hebt, vragen, bemerkingen, feedback... : gelieve ons te contacteren via support@evermove.com.

Probeer goed te omschrijven waarover je contact opneemt, zodat we je snel en efficiënt kunnen verder helpen.

Inleiding

Hier leer je hoe het programma juist werkt en wat je mag verwachten

De verschillende modules

Gedurende 5 weken krijg je iedere week toegang tot nieuwe informatie

MODULE 1 - week 1


een kind is geen minivolwassene

In het eerste onderdeel leer je de verschillen tussen kinderen en volwassenen en tussen kinderen onderling en welke gevolgen dit heeft op de voedingskeuzes en sportactiviteiten.

MODULE 2 - week 2


hoe de juiste keuzes maken?

Hoe kan je als ouder of begeleider de beste keuzes maken wat betreft de (sport)voeding voor je kind? Je moet hiervoor weten hoe je gezonde van minder gezonde voeding kan onderscheiden. De bedoeling van deze module is om je de voorwaarden aan te leren waaraan gezonde keuzes moeten voldoen.

MODULE 3 - week 3


hoeveel moet een kind eten?

Hoeveel energie heeft een sportend kind nodig en wat is de invloed van de lichaamsbouw of de lichaamssamenstelling? We bespreken ook het lichaamsgewicht en wat te doen als dit wat te hoog of te laag is. Tot slot vergeten we natuurlijk niet om te kijken naar hoeveel een kind moet drinken.

MODULE 4 - week 4


Wanneer eet je best wat?

Eén van de grootste verschillen tussen dagdagelijkse voeding en sportvoeding is dat de timing van sportvoeding van zeer groot belang is voor optimale prestaties en comfort. In deze module leer je wat een actieve jongere best wanneer eet. 

MODULE 5 - week 5


bijzondere aandachtspunten

Er zijn nog heel wat ‘hot topics’ die belangrijk zijn voor sportende jongeren die nog niet aan bod zijn gekomen: wat met verschillende soorten sporten, tandverzorging, sportvoedingssupplementen, vegetarisme, voedingsallergieën en intoleranties? 

BONUS 1 - week 5


case studies & hulpmiddelen

Een einde aan de laatste twijfels en onduidelijkheden

BONUS 2 - week 1-5


VRAGEN & ANTWOORDEN

Hier vind je een overzicht van alle vragen en antwoorden uit de Q&A sessies met Stephanie Scheirlynck, voor de modules waartoe je toegang hebt. De vragen en antwoorden worden dus synchroon met de andere modules vrijgegeven. 

Over Stephanie Scheirlynck

Sportvoedingsexperte en diëtiste

Stephanie is sportvoedingsexperte en auteur van de bestsellerreeks Het sportkookboek, Het sportkookboek voor jongeren, Het sportkookboek voor duursport, Het sportkookboek voor krachtsport, Het sportkookboek voor teamsport.

Ze is de persoonlijke sportdiëtiste van topsporters zoals Greg Van Avermaet, Nafi Thiam, Jolien D’hoore, Wout Van Aert, RSC Anderlecht, de Red Panthers en Lise Van Hecke.

Stephanie heeft als doel om sporters zoveel mogelijk te ondersteunen in het verwezenlijken van hun sportieve doelen door wetenschappelijke kennis op een begrijpbare en praktische manier te vertalen.

Bedankt om dit programma te volgen

We hebben als missie om de kennis en ervaring van experts op een mooie en interactieve manier te verspreiden om je vooruit te helpen in je leven. Door jouw deelname aan dit programma kunnen we deze missie voor een stukje waarmaken. 

Als je nood hebt aan hulp, je hebt een vraag of wil ons feedback geven, dan kan je altijd terecht op
support@evermove.com

Copyright (c) Evermove

Disclaimer  |  Privacy

>