No menu items have been found.

Verbeter je gezondheid, je mentale en fysieke prestatievermogen met Time To Fast

Neem deel aan Time To Fast en start met deeltijds vasten op een wetenschappelijk correcte manier onder professionele begeleiding. 

Het is aangetoond dat deeltijds vasten tal wat voordelen biedt in vergelijking met een klassiek eetpatroon. Het is belangrijk dat je de overschakeling geleidelijk maakt over een periode van minimum 3-4 weken. Je lichaam gaat immers meer en meer vetzuren en ketonen als energiebron gebruiken en dit veroorzaakt mogelijks tijdelijke bijwerkingen. Je eetgedrag plots veranderen vergroot ook de kans dat je dit niet volhoudt op lange termijn. Time To Fast is een interactief programma dat je op een correcte, wetenschappelijk onderbouwde manier aan de slag leert gaan met deeltijds vasten.

Hieronder vind je alle details en mogelijkheid om in te schrijven. [accessally_has_all_tag tag_id='451' comment='INF_show_offer'] Onderstaande voorwaarden zijn exclusief voor deelnemers aan het programma dat je zonet hebt afgerond en verlopen binnen [accessally_custom_operation operation_id='36']. [/accessally_has_all_tag]

Welke resultaten kan je verwachten met Time To Fast?

Vanuit wetenschappelijk onderzoek en onze ervaring met het toepassen van deeltijds vasten bij onszelf en anderen kan je volgende resultaten verwachten*:

Een betere werking van je brein

Deeltijds vasten zorgt voor een toename in het concentratievermogen, het leren en onthouden van nieuwe informatie. Je aandachtsspanne zal ook verbeteren en je zal merken dat je mentaal veel minder snel vermoeid raakt.

Een verbetering van je lichaamssamenstelling

Doorgaans zorgt deeltijds vasten zeker in de eerste maanden voor gewichtsverlies omdat de meeste mensen bewust of onbewust minder gaan eten en omdat het vetmetabolisme een groter aandeel van de stofwisseling voor haar rekening neemt.

Meer energie en dus minder vermoeidheid

De meeste mensen hebben overdag last van één of meerdere energiedips. Deeltijds vasten kan deze verminderen of zelfs volledig elimineren. Dit hangt naturlijk samen met een goede slaap, maar ook op de slaap heeft deeltijds vasten een positieve invloed.

Een betere gezondheid

Wie deeltijds vast verbetert zijn stofwisseling en loopt minder kans op suikerziekte, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten. Je verhoogt ook je immuniteit en de kwaliteit van je darmmicrobioom (darmflora). Bovendien rem je door deeltijds vasten de vorming en verspreiding van schadelijke cellen af en de celopruiming wordt gestimuleerd.

Een verbetering van je sportprestaties

Je lichaam gaat vet efficiënter gebruiken als bron van energie. Dit heeft een positieve invloed op je uithoudingsvermogen en je lichaamssamenstelling. Bovendien produceer je meer groeihormoon door deeltijds te vasten, wat een beschermend effect heeft op je spiermassa.

Meer zelfkennis en
-controle

Het kan soms een uitdaging zijn om deeltijds te vasten maar de toepassing ervan geeft je een prettig gevoel van meer zelfcontrole. Je leert je lichaam bovendien beter kennen omdat o.a. je honger- en verzadigingshormonen beter op elkaar afgestemd raken.

* Uiteraard zijn deze effecten niet noodzakelijk allemaal of in dezelfde mate aanwezig bij iedereen, omdat andere factoren zoals je levensstijl ook een belangrijke rol spelen. 

Werking

We doen er alles aan om onze programma's zo effectief mogelijk te maken zodat je echte resultaten boekt:

Duidelijke opbouw


We spenderen veel aandacht aan een duidelijke structuur die je zo efficiënt mogelijk naar het gewenste resultaat loodst.

Personalisatie


Op basis van jouw eigen agenda, voorkeuren en eigenschappen wordt het programma ingevuld en uitgerold.

Interactiviteit


Hou je progressie bij, stel vragen in het forum en ga aan de slag met de interactieve content.

Focus op actie


We geven voldoende informatie maar ook niet meer dan nodig. Het is immers 1000x belangrijker dat je aan de slag gaat met wat je leert dan dat je nog meer leert.

Multimediaal


Niet iedereen leert op dezelfde manier. Daarom voorzien we inhoud op verschillende wijze zoals tekst, video, audio, pdf, interactieve content, mindmaps, flowcharts...

Ondersteunend design


Het design van onze programma's ondersteunt jouw persoonlijke progressie en het overzicht van de verschillende onderdelen. Zo zie je meteen waar je gebleven was. En het ziet er nog goed uit ook.

Hoe IS Time To Fast OPGEBOUWD?

Dit programma bestaat uit drie essentiële fasen: een voorbereidingsfase, een startfase en een volhoudsfase.

FASE 1: GETTING READY


 • We checken je gezondheidstoestand en tot welke doelgroep je behoort
 • check
  We brengen je huidige eetpatroon in kaart en je wordt voorbereid om te starten met deeltijds vasten 
 • Je krijgt alle uitleg over de voor- en nadelen en wat te doen bij mogelijke bijwerkingen, hoe je deeltijds vasten kan combineren met je sportbeoefening, welke gegevens je moet bijhouden...

FASE 2: GETTING STARTED


Je gaat nu echt aan de slag en maakt de geleidelijke omschakeling naar deeltijds vasten in vier stappen die ieder 3-5 dagen duren, afhankelijk van je eigen progressie. Je krijgt verschillende dagscenario's en extra richtlijnen voor iedere dag van iedere fase en kan bij ons terecht met al je vragen. Op het einde van iedere fase controleren we op eventuele bijwerkingen. Je kan iedere dag starten of pauzeren met deeltijds vasten, zodat je het programma volledig op basis van jouw agenda kan afstemmen.

FASE 3: GETTING GREAT


 • check
  Veel mensen die deeltijds gaan vasten vragen zich af of ze ook nog langer mogen vasten en of dit extra voordelen oplevert. We bespreken lichte, matige, zware en zeer zware vastenmethoden en of deze al dan niet geschikt voor je zijn.
 • check
  Je bent nu klaar om deeltijds vasten op lange termijn vol te gaan houden. Daarom focussen we op het volhouden van deeltijds vasten op lange termijn. Je krijgt informatie en checklists om je progressie bij te houden en om van deeltijds vasten een echte gewoonte te maken.

je krijgt bovendien toegang tot

interactief Forum

Stel je vragen aan Arne Jaspers, rapporteer en deel je ervaringen met andere deelnemers. We doen ons best om je vragen te beantwoorden binnen de 24 uur. 

Q&A gedeelte

Hier vind je een uitgebreid overzicht van vragen en antwoorden over deeltijds vasten, handig opgedeeld per thema. Dit wordt bovendien continu geüpdated.

PRAKTISCHE HULPMIDDELEN & REFERENTIEMATERIAAL

Je krijgt dag- en weekschema's voor verschillende sporten, testen, presentaties en wetenschappelijke referenties met extra uitleg.

Wat andere deelnemers aan dit programma zeggen

Jouw feedback is cruciaal voor ons

We geloven in de kwaliteit van onze programma's en de resultaten die ze opleveren. Je kan ons dan ook op elk moment tijdens het programma feedback geven via het forum of via email. Ook op het einde van het programma polsen we naar je resultaten en bevindingen. Hier kan je enkele reacties lezen van deelnemers aan Time To Fast*

Omdat ik veel snacks at tussendoor heb ik soms wel een hongergevoel gehad maar al bij al vielen de bijwerkingen wel mee. Ik slaap nu minder maar voel geen vermoeidheid. Ben ook gewicht verloren. Als ik een dag niet kon vasten had ik weinig problemen om de volgende dag de draad weer op te pikken. Hierdoor denk ik dat ik vrij goed aangepast ben.

Mark

Ik had best al wat ervaring met deeltijds vasten maar ik heb toch nog heel veel bijgeleerd. Ik doe nu 5 dagen op 7 aan deeltijds vasten en ik voel me fitter en kan me beter concentreren.

Kelly

In de aanpassingsfase had ik hoofdpijn en was ik bij momenten zeer geagiteerd. Dit is nu volledig verdwenen. Mijn resultaten: gewichtsverlies, betere sportprestaties, heel de dag scherp op het werk. Ik slaap nu 6 uur ipv 8 uur en voel me veel beter bij het ontwaken.

Ward

* Deze testimonials werden lichtjes aangepast omwille van de leesbaarheid.

MET Arne Jaspers - Expert Deeltijds Vasten

Arne Jaspers

Arne Jaspers is al jaren gepassioneerd om de menselijke performantie in al haar aspecten (slaap, voeding, training...) te doorgronden. Hij is doctor in de biomedische wetenschappen, master in de bewegingswetenschappen en master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.

Hij heeft een bijzondere specialisatie in de wetenschap achter deeltijds vasten en in het verzamelen en interpreteren van human performance data. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor het analyseren van de fysieke performantie van de Rode Duivels. Hij ondersteunde al heel wat mensen (waaronder zelfs een aantal topatleten) in de overstap van een klassiek voedingspatroon naar deeltijds vasten en is dan ook de geknipte gids om jou doorheen dit programma te loodsen.

Hoe deelnemen?

[accessally_has_all_tag tag_id='451' comment='INF_show_offer']

Onderstaande voorwaarden zijn exclusief voor deelnemers aan het programma dat je zonet hebt afgerond en verlopen binnen
[accessally_custom_operation operation_id='36'].

==> Klik hier als je via overschrijving wenst te betalen

[/accessally_has_all_tag]

[accessally_missing_all_tag tag_id='451' comment='INF_show_offer']

==> Klik hier als je via overschrijving wenst te betalen

[/accessally_missing_all_tag]


wat gebeurt er nadat je bestelt?

Rond je inschrijving af

Vul hierboven je gegevens in.
Let erop dat je bij Evermove altijd hetzelfde emailadres gebruikt want dit is de gebruikersnaam van je persoonlijke account.

Kies je betaalmethode.
Je kan betalen met Visa, Mastercard, Paypal of via overschrijving.

Log in op je account

Na je inschrijving wordt het programma geactiveerd in je account. De verwerking van je bestelling kan enkele minuten duren. Heb je nog geen account, dan wordt deze aangemaakt.
Je krijg in ieder geval een mailtje met je login-instructies en de link naar het programma.

Ontvang je geen email? Check eerst je spamfolder. Nog geen succes? Contacteer ons dan via support@evermove.com

Ready…set…go!

In je account klik je op de overzichtspagina op het programma. Je kan meteen van start met stap 1. Om te beginnen met deeltijds vasten (fase 2 e.v.) moet je eerst fase 1 afronden en de opdracht geven om te starten met de eerste aanpassingsfase.

Je kan dus al inschrijven voor het programma en pas later starten met deeltijds vasten in de praktijk.

100%

TEVREDENHEIDS-GARANTIE

Je inschrijving is gedekt door onze 100% tevredenheidsgarantie.


We doen zelf ook aan deeltijds vasten en plukken er dagelijks de vruchten van. We begrijpen echter dat sommige mensen terughoudend zijn om een nieuwe manier van eten toe te passen. Daarom geven we je de kans om dit programma uit te proberen met een 14-dagen tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat we jouw investering volledig terugbetalen als je niet tevreden bent. Je stuurt in dit geval binnen de 14 dagen na je inschrijving een mail naar support@evermove.com. Je investering wordt dan teruggestort en staat enkele dagen later weer op je rekening.


Veelgestelde vragen

Hier vind je een aantal veelgestelde vragen over Time To Fast

Hoe lang duurt het programma?

Hoe lang tot ik resultaten zie?

Kan ik ook deelnemen als ik pas later kan starten?

Wat als ik vragen heb tijdens het programma?

Kan ik als sporter deelnemen aan dit programma?

Welke bijwerkingen moet ik verwachten?

Zijn er gevaren verbonden aan deeltijds vasten?

Zal vasten niet leiden tot het verlies van spiermassa?

Is het programma wetenschappelijk gefundeerd?

Wie neemt beter niet deel aan dit programma?


neem deel en ervaar alle voordelen van deeltijds vasten

[accessally_has_all_tag tag_id='451' comment='INF_show_offer']

==> Klik hier als je via overschrijving wenst te betalen

[/accessally_has_all_tag]

[accessally_missing_all_tag tag_id='451' comment='INF_show_offer']

==> Klik hier als je via overschrijving wenst te betalen

[/accessally_missing_all_tag]

question

​​​​Nog vragen...?

Aarzel niet om ze te stellen door ze hieronder in te vullen. We contacteren je zo snel mogelijk met het antwoord.

Schrijf hier je vraag en klik op Save

support@evermove.com

Algemene voorwaarden

>