- FASE 1 ​-

DAG 24

Vink onderstaande items af van zodra je ze hebt uitgevoerd:

1Eet vandaag zoveel mogelijk natuurlijke voedingsmiddelen
2Visualiseer vandaag je doel net voor je gaat slapen


0% uitgevoerd.

Goed zo!

Eet vandaag zoveel mogelijk natuurlijke voedingsmiddelen

Focus vandaag op het eten van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen (groenten, fruit…), niet op producten waar veel verwerking aan te pas is gekomen. Tijdens het verwerkingsproces worden er heel wat additieven, bindings- en bewaarmiddelen toegevoegd die niet goed zijn voor je gezondheid.

Visualiseer vandaag je doel net voor je gaat slapen

​Dit is een gewoonte van de meest succesvolle mensen en atleten ter wereld. Door een mentale film af te spelen van de vaardigheden die je wil ontwikkelen, de doelen die je wil bereiken programmeer je je hersenen voor betere prestaties, meer motivatie, mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen. Het is belangrijk dat je in de film die je in je hoofd afspeelt de ideale uitvoering van de vaardigheid of het bereiken van je doel visualiseert en de gevoelens die dit met zich meebrengt. Je beïnvloedt op deze manier het onbewuste deel van je brein, dat vervolgens aan het werk gaat om deze beelden werkelijkheid te laten worden.

‘s Avonds, net voor het slapengaan, is het beste ogenblik om dit te doen, omdat je hersenen vervolgens een hele slaapcyclus de tijd hebben om de beelden op te slaan.

>